کد خبر : 95793
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷
-

دشمن نمی‌تواند مانع پیشرفت انقلاب اسلامی شود

دشمن نمی‌تواند مانع پیشرفت انقلاب اسلامی شود
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: دشمن هرگز نمی‌تواند مانع پیشرفت انقلاب اسلامی شود، اما به دشمنی خود ادامه می‌دهد.

به گزارش سورپرس، سردار سرتیپ پاسدار «علی فدوی» امروز (یکشنبه) در چهاردهمین جشنواره جوان سرباز که در مجموعه فرهنگی‌ورزشی پنج آذر برگزار شد، با بیان اینکه چند روز دیگر چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را جشن خواهیم گرفت، اظهار داشت: خبائث عالم به رهبری آمریکا در طول این ۴۳ سال که از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، در حال نبرد هستند، اما تاکنون نه‌تن‌ها نتوانسته‌اند این انقلاب را با شکست مواجه سازند، بلکه جلوی رشد آن را هم نتوانسته‌اند بگیرند، زیرا ملت ما به آنچه خداوند تکلیف کرده است، عمل کرده‌اند.

سردار فدوی تصریح کرد: کل ایام بهمن امسال بی‌نظیر است، زیرا ابتدای این ماه با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) آغاز شده است؛ به همین جهت امسال جشن ۲۲ بهمن را با بهترین شکل ممکن برگزار خواهیم کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه افزود: آمریکایی‌ها به‌عنوان شیطان بزرگ یک روز را هم برای دشمنی با انقلاب اسلامی از دست ندادند، زیرا از ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ در کردستان با شلیک گلوله تا امروز دشمنی خود را با ما ادامه دادند، ولی با این وجود نتوانستند حتی یک پیروی را هم در مقابل این انقلاب به دست نیاورند.

سردار فدوی اضافه کرد: آن‌ها نه‌تن‌ها در برابر انقلاب اسلامی ایران نمی‌توانند از یک پیروزی خود موردی را بیان کنند، بلکه در سایر کشور‌ها هم که نفس جمهوری اسلامی ایران به آنجا رسیده است، مانند عراق، افغانستان، لبنان و یمن هم نتوانستند به پیروزی دست یابند.

وی تأکید کرد: در یمن که فقط نم انقلاب اسلامی و نفس پاسداران به آنجا رسیده باعث شده است تا آن‌هایی که با ملت یمن در جنگ هستند به هر کسی متوسل شوند تا بلکه بتوانند به نحوی از باتلاقی خودشان آن را ایجاد کردند، بیرون بیایند، زیرا آن‌ها تصور می‌کردند یک هفته‌ای به پیروزی می‌رسند، ولی الان نزدیک هفت سال است از مدرن‌ترین سلاح‌ها هم استفاده می‌کنند، ولی در زمین نمی‌توانند در یمن به پیروزی برسند.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: همان‌گونه که عنوان شد همه مستکبران عالم با هم علیه انقلاب اسلامی متحد شدند، ولی تاکنون نتوانستند به پیروزی برسند، حال وقتی در مقابله با استکبار اجازه ندادیم در جنگ سخت به پیروزی برسند، این شیوه را می‌توان در سایر عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز اجرا کرد و به پیروزی رسید.

سردار فدوی به جوانان هم یک توصیه کرد: اولین کاری که باید شما جوانان انجام دهید تا به آرامش برسید، ازدواج است و البته بموقع هم اقدام کنید.

 

انتهای پیام/۱۱۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.