کد خبر : 58512
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
-

لاری خبر داد؛

سفرهای جاده‌ای عامل اصلی شیوع کروناست/ثبت ۶۱ مورد فوتی در شبانه روز گذشته

سفرهای جاده‌ای عامل اصلی شیوع کروناست/ثبت ۶۱ مورد فوتی در شبانه روز گذشته
سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام اینکه در شبانه روز گذشته ۶۱ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جانباختند، گفت: تعداد جانباختگان بیماری در کشور نیز به ۵۸ هزار و ۶۸۶ تن رسیده است.

به گزارش سورپرس، دکتر سیما لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از دیروز تا امروز( ۲۲ بهمن ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی،۷۵۸۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۱۱ نفر از آنان نبستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۸۸ هزار و ۹۸۱ نفر رسید. لاری در ادامه گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۶۸۶ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۲۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

به گفته وی  ۳۷۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در در بخش های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت افزود: تا کنون ۹ میلیون و ۸۳۱ هزار و ۹۹۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. لاری ادامه داد: بر اساس آخرین تحلیل‌ها، ۳۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۴ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

 

انتهای پیام/۱۱۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.