توسعه و باز پیرایی فضای سبز بدنه بزرگراه جلال آل احمد

به گزارش سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲، علی اکبر کریمی پور ، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام این مطلب اظهار داشت : با توجه به تاثیرگذاری توسعه فضای سبز بدنه بزرگراه ها در تلطیف هوا و همچنین زیبایی منظر شهری، بازپیرایی و توسعه فضای سبز بدنه بزرگراه جلال آل احمد اجرا شد.
وی افزود: در این عملیات بیش از ۹۰۰ اصله درختچه یاس هلندی و برگ بو در بدنه بزرگراه جلال آل احمد حدفاصل پل گیشا تا بزرگراه یادگار امام (ره) کاشته شد.
به گفته معاون شهردار منطقه ۲با ایجاد پوشش گیاهی جدید و مناسب در حاشیه این بزرگراه ، علاوه بر زیبایی های بصری به دلیل خاصیت گیاهان، آلودگی زیست محیطی تعدیل و بهبود می یابد.
کریمی پور در ادامه به باز پیرایی فضای سبز معابر اصلی منطقه اشاره کرد وگفت: دراین طرح، با کاشت بیش از هزار اصله درختچه، فضای سبز خیابان سرو بازپیرایی شد.
انتهای پیام/ ۲۳۴
برچسب ها :بازپیرایی ، جلال ال احمد ، فضای سبز ، کاهش آلودگی صوتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰