کد خبر : 65323
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹
-

توسعه زبان فارسی بین نخبگان چینی

توسعه زبان فارسی بین نخبگان چینی
قائم مقام‌ وزیر علوم در امور بین‌الملل برخی از بندهای سند همکاری ایران‌ و چین در حوزه های علمی، آموزشی و فناوری را اعلام کرد.

به گزارش سورپرس؛ حسین سالار آملی  با اشاره به جزئیات سند همکاری ایران و چین در حوزه علمی و آموزشی گفت: سند همکاری ایران و چین موارد مهمی در رابطه با همکاری‌های علمی و فناوری و آموزشی دارد که به نفع جامعه علمی کشور است.

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم این سند، همکاری‌های دانشگاهی کشور ما را با کشور چین به مرتبه بسیار بالاتری ارتقا می‌دهد از جمله، می‌توان به ایجاد انجمن رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و چین اشاره کرد که برای کشور ما حائز اهمیت است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل افزود: توسعه زبان و ادبیات فارسی مابین نخبگان چینی در دانشگاه‌های کشور چین و تبادل فناوری از جمله موارد علمی آموزشی این سند همکاری است.

وی ادامه داد: هیچکدام از موارد عنوان شده قرار داد نبوده بلکه دورنمای همکاری و نقشه راه همکاری علمی و فناوری مابین ایران و چین است که نکات خوبی در زمینه دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو و فناوری دارد.

سالار آملی افزود: در سال‌های اخیر وزارت علوم و دانشگاه‌های داخل، همکاری گسترده‌ای با دانشگاه‌های کشور چین داشتند، در حال حاضر حدود هزار و ۸۰۰ دانشجوی ایرانی در کشور چین تحصیل می‌کنند و بیش از هشت کرسی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های کشور چین فعال بوده و توسط اساتید ایرانی تدریس می‌شود.

وی افزود: همچنین همکاری‌های فناوری ایران با کشور چین در طول چند سال اخیر ادامه داشته به ویژه در زمینه محیط زیست و پایش هوا که در این زمینه دانشگاه‌های گیلان، شیراز و اصفهان همکاری نزدیکی با دانشگاه‌های چین داشته‌اند.

سالار آملی تاکید کرد: لذا همکاری ما با کشور چین بسیار گسترده است و تعدادی از دانشجویان چینی نیز در ایران در حال تحصیل هستند. اجرایی شدن موارد مذکور به شرایط دو طرف بستگی دارد.

انتهای پیام/ ۲۸۰

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.