کد خبر : 35515
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
-

تصور اشتباه مردم از بیمارستان‌ها/توصیه به بیماران غیر کرونایی

تصور اشتباه مردم از بیمارستان‌ها/توصیه به بیماران غیر کرونایی
مدیر گروه نورولوژی بیمارستان سینا، گفت: مردم تصور می کنند بیمارستان ها پر شده از بیماران کرونایی و به همین علت پیگیر بیماری خود نمی شوند.

به گزارش سورپرس؛ محمدرضا قینی، اظهار داشت: درصد بالایی از تخت‌های آی سی یو را بیماران کووید ۱۹ اشغال کرده اند که این موضوع فشار مضاعفی بر روی بیماران دیگر وارد می‌کند.

وی افزود: تصور مردم این است که بیمارستان‌ها پر از بیمار کرونایی است و به همین خاطر وقتی مشکل بیماری دارند، به بیمارستان مراجعه نمی‌کنند و متأسفانه گاهی بیماری افراد به مراحل پیشرفته می‌رسد.

قینی ادامه داد: انجام آنژیو پلاستی قلبی در دوران کرونا به شدت کاهش یافته این در حالی است که در یکسال گذشته بیماری قلبی کم نشده است، بلکه نتیجه نیامدن بیماران قلبی به بیمارستان‌ها است.

مدیر گروه نورولوژی بیمارستان سینا، افزود: این بیماران با درد قفسه سینه در خانه می‌مانند و دچار عوارض می‌شوند.

وی تاکید کرد: هیچ بیماری نباید خودسرانه داروی خود را تغییر دهد و یا قطع کند چون این موضوع باعث می‌شود بیماری او دوباره عود کند و برگردد.

انتهای پیام/۲۸۰

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.