کد خبر : 50225
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳
-

تداوم طرح ناظران سلامت در فرودگاه شهید مدنی تبریز

تداوم طرح ناظران سلامت در فرودگاه شهید مدنی تبریز
مدیرکل فرودگاه شهید مدنی تبریز گفت: تب‌سنجی مسافران با دوربین‌های حرارتی، عملیات ضدعفونی و اماکن فرودگاهی در راستای پیشگیری از شیوع کرونا به صورت مستمر در فرودگاه تبریز انجام می‌شود.

به گزارش سورپرس از آذربایجان شرقی؛ رامین آذری گفت: افزایش نظارت‌ها بر اجرای درست شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از مهمترین اهداف اجرای این طرح در فرودگاه شهید مدنی تبریز است.

وی افزود: ناظران سلامت در هر نوبت پروازی در ترمینال‌های فرودگاه حضور دارند و بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در داخل ترمینال، مراحل بازرسی و صفوف کانترهای پرواز نظارت می‌کنند.

مدیرکل فرودگاه‌ شهید مدنی تبریز گفت: اجرای دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی و ارتقای مسائل بهداشتی در فرودگاه تبریز از مهمترین عامل استقرار و حضور ناظران سلامت در این مکان است.

آذری بیان کرد: تب‌سنجی مسافران با دوربین‌های حرارتی، عملیات ضدعفونی ترمینال‌ها و اماکن فرودگاهی در راستای پیشگیری از شیوع کرونا به صورت مستمر در فرودگاه تبریز انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: به طور میانگین روزانه پروازهای داخلی ۱۰ پرواز و پرواز های خارجی ۱۰ پرواز از فرودگاه شهید مدنی تبریز انجام می‌شود که نظارت بر این پروازها با جدیت صورت می‌گیرد.

طبق آمار رسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان شرقی کاهش تعداد بستری کرونایی در استان از بیش از یک هزار و ۵۰۰ به کمتر از ۹۷۰ نفر خبر داد. و تعداد فوتی های ناشی از بیماری کرونا در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۷ نفر کاهش یافت.

بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا در ۴۳ شهرستان بحرانی کشور که بیشترین میزان ابتلا به ویروس کرونا را دارند، از روز دوشنبه هفته گذشته به مدت یک هفته محدودیت‌های شدید اعمال و درصورت لزوم در هفته بعدی هم اعمال شود که تبریز، اهر و مرند از جمله این شهرها در آذربایجان‌ شرقی است.

گزارش از ناصر غلامی هوجقان

انتهای پیام/ ۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.