تاثیر مشهود واکسیناسیون بر کاهش مرگهای کرونا

به گزارش سورپرس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، روند کاهش مرگ و میر روزانه بیماری کرونا در کشور پس از عبور از قله خیز پنجم بیماری مشهود بوده به گونهای که مرگ و میر جدید روزانه در ۱۶ استان کشور، امروز کمتر از ۵ نفر بود که یکی از عمدهترین دلایل آن در کنار فداکاریها و تلاشهای شبانه روزی مدافعان سلامت، تسریع در واکسیناسیون عمومی علیه کرونا است.
اکثر این استانها از استانهایی بوده اند که سن واکسیناسیون در آنها تا قبل از برداشتن محدودیت سنی، کمتر از سایر نقاط کشور بوده و یا درصد پوشش واکسیناسیون در آنها مناسب بوده است.
طی ۲۴ ساعت گذشته استانهای کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونا نداشته اند.
در استانهای یزد، ایلام، سمنان و سیستان و بلوچستان در شبانه روز گذشته، فقط یک مورد مرگ و میر کرونایی ثبت شده است.
استانهای مرکزی، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد در این بازه زمانی، هر کدام فقط دو مورد مرگ و میر کووید۱۹ داشته اند.
در استانهای همدان، اردبیل و زنجان در شبانه روز گذشته، سه مورد مرگ و میر کرونایی ثبت شده است.
همچنین در استان خراسان شمالی، ۴ مورد و در استانهای لرستان و چهارمحال و بختیاری، ۵ مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ ثبت شده است.
انتهای پیام/۲۸۰
برچسب ها :درمان کرونا ، کرونا ، واکسن کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰