بوشهر لرزید/ منابع آگاه خسارتی را گزارش نداده اند

به گزارش سورپرس، عبدالحسن رفیعی پور، فرماندار تنگستان استان بوشهر گفت: زمین لرزه بامداد روز دوشنبه در شهر اهرم مرکز این شهرستان خسارت جانی و مالی در پی نداشته است.
وی افزود: براساس هماهنگیهای انجام شده همه نیروهای عملیاتی و امدادی شهرستان تنگستان در حالت آماده باش قرار دارند.
فرماندار تنگستان گفت: این زمین لرزه در عمق پنج کیلومتری زمین ثبت شدهاست و با توجه به لرزش زیاد موجب ریزش کوه در جاده اهرم – فراشبند شده بود که در همان ساعات نخست امروز پاکسازی انجام شد و مشکلی در زمینه رفت و آمد وجود ندارد.
رفیعی پور گفت: هرچند تاکنون گزارشی از خسارت احتمالی ناشی از زلزله نداشتهایم، اما تیمهای ارزیاب برای بررسی خسارتهای احتمالی در منطقه حضور دارند.
وی یادآور شد: همچنین پیش از این نیز زلزله ۲.۹ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲:۵ بامداد امروز شهر دلوار را نیز لرزاند.
به گزارش مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زلزلهای به بزرگی ۴.۲ ریشتر ساعت ۲:۵۳:۳۷ بامداد دوشنبه هفتم مهر ماه بخشهایی از اهرم مرکز شهرستان تنگستان از توابع استان بوشهر را لرزاند.
موقعیت مرکز این زلزله ۲۸.۹۰ شمالی و ۵۱.۳۷ شرقی و در عمق پنج کیلومتری زمین ثبت شدهاست.
مرکز این زمین لرزه حدفاصل ۹ کیلومتری شهر اهرم، ۱۰ کیلومتری شهر کلمه و ۲۷ کیلومتری خورموج از توابع استان بوشهر گزارش شدهاست.
انتهای پیام/۱۱۱
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰