همزمان با عید سعید مبعث در مساجد جنوب شرق پایتخت آغاز شد؛
برگزاری ویژه برنامههای «رسول مهربانی و لبخند» در منطقه ۱۵

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۵، محمد حسن رجبی ضمن تبریک فرارسیدن عیدبزرگ مسلمانان گفت: همزمان با جشن بعثت حضرت رسول اکرم( ص)؛ مساجد شاخص منطقه با اجرای برنامه هایی نظیر سخنرانی، مولودی خوانی، برگزاری مسابقه، اهدا جوایز به برگزیدگان و دیگر برنامه ها با رعایت پروتکل های بهداشتی میزبان شهروندان خواهد بود.
او در ادامه به تشریح ویژه برنامه های رسول مهربانی و لبخند» پرداخت و افزود: برگزاری جشن رسول مهربانی و لبخند در بوستان ها و معابر پرتردد شامل اجرای گروه های اقوام، سنتی و محلی، سخنرانی ، مولودی خوانی ، مناقب خوانی، مسابقه و اهدای جوایز، برگزاری نشست گفتمانی و هم اندیشی با موضوع تبیین سیره اخلاقی و اجتماعی حضرت رسول (ص) در مساجد و پایگاه های شاخص با عنوان «جهاد تبیین» و حرکت کاروان خودرویی مجهز به سیستم صوتی به شکل آذین بندی شده با پخش مداحی ها، سرودها، نواهای مذهبی، آئینی با عنوان «کاروان های شادی » از جمله این برنامه ها است.
رجبی ادامه داد: برگزاری محافل با محورهایت آموزه های قرآنی، اخلاق فردی و اجتماعی در مساجد محوری، تکریم پدران و مادران، برگزاری ایستگاه رسول مهربانی و لبخند با موضوع پذیرایی به همراه پخش مداحی ، آواها و نواهای محلی و بومی شهرهای مختلف در مدح پیامبر اکرم (ص)، برگزاری ویژه برنامه «لبخند بسازیم» با موضوع تبلیغات و فضاسازی محیطی به همراه آذین بندی و اجرای مراسم نورافشانی در میادین اصلی و پر تردد منطقه، تولید محتوا و انتشار در فضای مجازی و معرفی و محتوای پویش «رسول مهربانی و لبخند » از سایر برنامه های این عید سعید است.
برپایه این گزارش؛ با هدف هویت بخشی سیمای بصری شهر، پوستر و بنر های تبلیغاتی با موضوع عید مبعث تهیه و در معابر و ساختمان های منطقه نصب شد.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :شهرداری منطقه 15 ، عید مبعث ، عیدبزرگ مسلمانان ، محمد حسن رجبی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰