بررسی ترمیم معیشت بیکارشدگان کرونا در جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس

به گزارش سورپرس؛ عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران اعلام کرد: جلسه هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و روسای کمیسیونهای تخصصی، صبح امروز با موضوع رسیدگی به وضعیت درآمدی اقشار آسیبپذیر به واسطه شیوع این ویروس برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد که مجلس از سه شنبه، ۱۹ فروردین جلسات علنی به صورت حضوری و رسمی داشته باشد و کمیسیونها هم از فردا جلسات رسمی خود را دنبال کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موضوع رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی در دستور جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس خواهد بود.
وی همچنین از قطعی شدن حضور وزرای بهداشت و کشور در جلسات علنی این هفته مجلس برای ارائه گزارش درباره آخرین تحولات کرونا و بررسی شرایط کشور خبر داد.
نایب رئیس مجلس بیان کرد: بررسی چگونگی تأمین درآمد اقشاری که اشتغال روزانه داشته و امروز به خاطر شیوع کرونا محل درآمدی ندارند، از مهمترین موضوعات این جلسه بود که مقرر شد با همکاری دولت، محلی برای تأمین درآمد این افراد مشخص شود. همچنین ضرورت تعریف صحیح از فاصله گذاری اجتماعی و اطلاعرسانی به مردم از موضوعات دیگری بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
مصری تصریح کرد: مقرر شد کمیسیون اقتصادی مجلس برای ایجاد مسیری جهت تأمین درآمد اقشار آسیب پذیر فردا (دوشنبه) با وزرای مربوطه جلسهای برگزار کند تا نحوه جبران کمبودها مشخص شود.
انتهای پیام/ ۱۵۱
برچسب ها :عبدالرضا مصری ، کرونا ، مجلس ، نائب رئیس مجلس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰