بررسی ابعاد مختلف وحدت اسلامی در «بحث روز» رادیو ایران

به گزارش گروه فرهنگی سورپرس؛ فاطمه عبدالوند سردبیر برنامه «بحث روز» رادیو ایران گفت: در هفته جاری جمعی از مسئولان نظام و مهمانان شرکتکننده در کنفرانس وحدت اسلامی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
وی افزود: حضرت آیت الله خامنه ای در طی این دیدار دو وظیفه مهم برای امت اسلامی را «تبیین و ترویج جامعیت اسلام در همه شئون زندگی بشر» و «تقویت اتحاد مسلمانان» خواندند و خاطرنشان کردند: «وحدت اسلامی یک امر اصولی و فریضه قرآنی است و تحقق هدف والای ایجاد تمدن نوین اسلامی بدون اتحاد شیعه و سنّی ممکن نیست وشکاف بین شیعه و سنی تلاش استکبارهای جهانی بوده وهست.»
سردبیر برنامه «بحث روز» ادامه داد: رهبر معظم شاخص اصلی وحدت، فلسطین دانسته و از دولت هایی که عادیسازی روابط با رژیم غاصب را در پیش گرفته اند خواستند تا خطای خود را جبران کنند.
وی تصریح کرد: در همین راستا برنامه «بحث روز» چهارشنبه پنجم آبان، با حضور دکتر بشیر سلیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان ومذاهب و دکتر مهدی جهان تیغی مدیر رسانه جهان نیوزمهمترین وظایف امت اسلامی و چهره های شاخص جهان اسلام را مورد بحث و گفتگو قرار می دهد.
گفتنی است: «بحث روز» به سردبیری فاطمه عبدالوند و اجرای محمدرضا قربانی چهارشنبه ها، ساعت ۱۲:۴۰ از رادیو ایران پخش می شود.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :بحث روز ، رادیو ایران ، وحدت اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰