در بوستانهای منطقه ۱۵ انجام شد
ایمنسازی محوطه بازی کودکان با اجرای هزار متر مربع کفپوش گرانولی

به گزارش پایگاه خبری سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، محمد شیری از بهسازی و اجرای کفپوش زمین های بازی کودکان در بوستان های منطقه خبر داد و گفت: به منظور خدمات رسانی بهینه به شهروندان، حفظ و افزایش ایمنی در بوستان ها به ویژه زمین های بازی کودکان، طرح بهسازی کفپوش های فرسوده و جایگزینی با کفپوش های جدیدگرانولی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه زمین های بازی اماکنی برای تفریح و بازی کودکان و نوجوانان هستند بیان کرد: این اقدام در راستای حفظ سلامت جسمانی کودکان، رعایت استانداردها و ایجاد ساعات و لحظاتی مفرح و ایمن در زمین های بازی کودکان در حال انجام است و تاکنون هزار و ده مترمربع از کفپوش زمین های بازی کودکان تعویض و نوسازی شد.
شیری افزود: این طرح در بوستان های وفا در ناحیه یک، بوستان مبعث ناحیه ۲، بوستان سرو ناحیه ۳ و بوستان شهید بابایی واقع در ناحیه ۸ با اولویت بندی انجام شده است و در مابقی بوستان های منطقه نیز به اجرا درخواهد آمد.
شهردار منطقه افزود: اجرای کفپوش های گرانولی شرایط ایمن تری را برای بازی کودکان فراهم می سازد و امیدواریم شهروندان نیز در حفظ و نگهداری تجهیزات زمین های بازی کوشا بوده و ما را در این امر مهم یاری کنند.
وی در پایان با اشاره به وجود ۱۵۳ بوستان شهری باکیفیت در منطقه گفت: منطقه ۱۵ با سرانه فضای سبز نزدیک به ۳۳ مترمربع برای هر نفر، از مناطق سرآمد در این بخش است که تجهیز و رسیدگی و نگهداشت بوستانها و فضاهای سبز به طور مستمر در دستورکار است.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :ایمنسازی ، شهرداری منطقه 15 ، کفپوش گرانولی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰