ایجاد دسترسی مشیریه جنوبی به بزرگراه شهید نجفی رستگار

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، سید مهدی صباغ شهردار منطقه درباره این خبر گفت: این اقدام جهادی پس از بازدید هفته گذشته از این محله انجام و معاونت حمل و نقل منطقه، پلیس راهور تهران و نماینده اداره کل مهندسی و ایمنی و ترافیک شهرداری تهران کمتر از ۷۲ ساعت آن را طراحی کردند و این دسترسی از بخش غرب به شرق بزرگراه شهید نجفی رستگار ورودی محله مشیریه جنوبی واقع در خیابان هاشمی و پل شهید صالحی ایجاد شد.
شهردار منطقه ادامه داد: این مسیر با هدف اصلاح نواقص طراحی بزرگراه و حل مشکلات فراوان ساکنین و بازگشایی گره ترافیکی در محل دسترسی بزرگراه شهید نجفی رستگار و محله مشیریه ایجاد و در اختیار شهروندان قرار گرفت.
به گفته او، در این راستا مسیر ورودی و خروجی از ضلع جنوب بزرگراه شهید نجفی رستگار (مسیر غرب به شرق) واقع در بلوار هاشمی در محل اضطرار خط کشی به محله مشیریه انجام شد.
صباغ اضافه کرد: به منظور رفاه شهروندان تا اجرای کامل طرح مصوب و دسترسی محله مشیریه جنوبی به بزرگراه شهید نجفی رستگار شرق یک مسیر دوربرگردان با رعایت نکات ایمنی و آشکار سازی با حداقل عرض مفید ۷ متر نیز ایجاد شد.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :بزرگراه شهید نجفی رستگار ، سید مهدی صباغ ، شهرداری منطقه 15 ، مشیریه جنوبی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰