مدیرعامل بانک مسکن خبر داد:
انعقاد قرارداد تسهیلات نوسازی ۳۴ هزار و ۱۳۳ واحد در بافت فرسوده

به گزارش گروه اقتصادی سورپرس، محمود شایان مدیرعامل بانک مسکن در گفتوگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، میزان ارایه تسهیلات نوسازی به متقاضیان را در بافتهای فرسوده توضیح داد و اعلام کرد: در مجموع از ابتدای اجرای طرح نوسازی از سال ۱۳۹۸ تاکنون ۳۴ هزار و ۷۱۵ نفر متقاضی دریافت تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده به بانک مسکن معرفی شد که بانک مسکن با تعداد ۳۴ هزار و ۱۳۳ واحد به مبلغ ۴ هزار و ۶۵۹ میلیاردتومان قرارداد منعقد کرده است.
مدیرعامل بانک مسکن در خصوص ارایه تسهیلات نوسازی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون نیز بیان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۰ هزار و ۷۵۸ نفر متقاضی دریافت تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده به بانک مسکن معرفی شدند که بانک با ۱۰ هزار و ۷۴۷ واحد برای پرداخت تسهیلات قرارداد منعقد کرده است.
شایان افزود: مبلغ قرارداد منعقد شده از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون برای متقاضیان نوسازی در بافت فرسوده ۲ هزار و ۷۶۰ میلیاردتومان بوده است.
بر اساس اعلام بانک مسکن، از سال ۱۳۹۸ تا پایان مردادماه ۱۴۰۰ نیز تعداد ۲۳ هزار و ۹۷۵ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند که بانک طی این مدت با ۲۳ هزار و ۳۸۶ واحد قرارداد منعقد کرد و یکهزار و ۸۹۸ میلیاردتومان تسهیلات به این تعداد از متقاضی در مدت اعلام شده پرداخت شد.
انتهای پیام/۳۳۳
برچسب ها :بافت های فرسوده ، بانک مسکن ، تسهیلات ، نوسازی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰