کد خبر : 152256
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
-

احداث ۳ میدان جدید میوه و تره‌بار در منطقه ۱۴

احداث ۳ میدان جدید میوه و تره‌بار در منطقه ۱۴
شهردار منطقه ۱۴ تهران از احداث میادین جدید میوه و تره‌بار در راستای رفاه و دسترسی آسان‌تر شهروندان به کالاهای اساسی در این منطقه خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۴، امیر شهرابی با اشاره به تسریع در تکمیل پروژههای باقی مانده شهری و اجرای ده ها پروژه جدید درمنطقه افزود: با توجه به مطالبات شهروندان و به منظور افزایش سرانه های عمومی و خدماتی در محله ها این پروژه‌ها کلید خورده و با روند مطلوبی درحال انجام است.

افزایش میادین و بازارهای دسترسی به میوه و تره بار بویژه در نقاطی که از این مرکز بی نصیب هستند، از برنامههای شهرداری است. شهرابی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۱۶ میدان میوه و تره‌بار در منطقه ۱۴ فعال است، گفت: میادین جدید از جمله در محلاتی ، خیابان خسروی و محله دلگشا احداث شده و جانمایی یک میدان دیگر نیز در محله قصرفیروزه صورت گرفته است تا دسترسی مردم به محصولات تازه و باکیفیت تسهیل یابد.

شهردار منطقه در پایان با بیان اینکه در کنار این میادین پروژه هایی چون احداث فروشگاه شهروند،احداث پمپ بنزین و احداث ایستگاه آتشنشانی با همکاری سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران به‌صورت پروژه‌های تعاملی و فرامنطقه‌ای در حال انجام و رو به پایان است، یاداور شد: امیدواریم با احداث این میادین و افزایش سرانه های جدید اشاره شده شاهد افزایش رفاه و رضایت عمومی باشیم.

 

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.