اجرای۲۱کیلومتر پیاده روسازی در منطقه۲ پایتخت

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، حمیدرضا رنجبر، معاون فنی و عمران منطقه با اشاره به اینکه ۱۰۹ محور در نهضت پیاده رو سازی بهسازی می شود ،افزود: درراستای سیاست های مدیریت شهری برای توسعه شهر انسان محور، طرح پیاده روسازی به طول ۸۶ کیلومتر طراحی شده که تاکنون ۲۱ کیلومتر از برنامه پیش بینی شده تکمیل شده است.
وی افزود: طرح پیاده روسازی در خیابان حسن سیف، بزرگراه اشرفی اصفهانی و…. اجرا شده وتداوم این طرح در برنامه سال ۱۴۰۱ پیش بینی شده است.
معاون شهردار منطقه ادامه داد: همزمان با اقدامات عمرانی در بهسازی معابر شهری،برنامه جامع اقدامات مناسب سازی برای اقشار خاص جامعه در دستور کار قرار گرفت که در همین خصوص بیش از ۴۰۰هزار متر مربع از معابر منطقه مناسب سازی شده است.
رنجبر عنوان کرد: در راستای مناسب سازی معابر برای افراد توان یاب، اتصال سواره رو به پیاده رو ،اجرای نوار بساوایی و همچنین ایجاد خط نابینایان با استفاده از سنگفرش با خط ویژه نابینایان انجام شد.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :پیاده روسازی ، حمیدرضا رنجبر، ، شهرداری منطقه ۲
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰