کد خبر : 150318
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
-

اجرای رفیوژ سبز و نصب پایه چراغ در ضلع شرقی میدان سربند

اجرای رفیوژ سبز و نصب پایه چراغ در ضلع شرقی میدان سربند
 عملیات اجرای رفیوژ سبز و نصب پایه چراغ‌های روشنایی در ضلع شرقی میدان سربند با هدف زیباسازی، امنیت شهروندان و کوهنوردان انجام شد.

گروه اجتماعی سورپرس آیسان کاظم زاده گلشن؛ حسام سلطانی، دبیر ستاد هماهنگی امور کوهستان شهرداری منطقه یک گفت: بهبود روشنایی و زیباسازی معابر در محورهای کوهستانی بسیار مهم است بر همین اساس با اجرای این پروژه، علاوه بر افزایش روشنایی و امنیت مسیرهای پیاده‌روی، جلوه بصری میدان سربند نیز بهبود یافت.

دبیر ستاد هماهنگی امور کوهستان، همچنین به عملیات رنگ‌آمیزی گلدان‌ها و مخازن زباله بتنی در محور کوهنوردی دربند اشاره کرد و افزود: به مناسبت ایام شعبانیه المان های شهری در این محور رنگ آمیزی شد تا علاوه بر بهبود زیبایی بصری محیطی  دلپذیرتر برای شهروندان و کوهنوردان به وجود آید.

سلطانی افزود: این اقدامات در راستای ارتقای کیفیت محیطی و پاسخ به نیازهای شهروندان و گردشگران محور کوهستانی دربند، انجام شده و نقش بسزایی در بهبود منظر شهری و افزایش رضایت شهروندان داشته است.

اجرای رفیوژ سبز و نصب پایه چراغ در ضلع شرقی میدان سربند

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.