اتخاذ تدابیر شهرداری منطقه ۱۹برای ایجاد فضای امن در چهارشنبه سوری

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹،حسین اخگرپور بیان کرد: به منظور ایجاد جوی آرام در مراسم چهارشنبه آخر سال ضمن آماده باش از ساعت ۱۷ روز سه شنبه، نیروی کارگری فضای سبز،خدمات شهری، شهربان، معبربان و حریم بان در معابر و فضا های سبز و شهرداران نواحی برای اطفاء حریق در شب چهارشنبه سوری حضور دارند و تمامی تانکرهای آب مستقر در نواحی نیز آبگیری می شود.
ضمن اینکه تجهیزات لازم از جمله خودرو های شهربان،۵ دستگاه تانکر،۱۰دستگاه واترجت و کپسول خاموش کننده به کار گرفته می شود.
او با اشاره به اجرای اقدامات پیشگیرانه در قبل، حین و بعد از مراسم چهارشنبه سوری اظهار کرد: برای جلوگیری از رفع مخاطرات ناشی از آتش افروزی و زباله سوزی سرشاخه های درختان، لاستیک های فرسوده، ضایعات و زباله های ناشی از خانه تکانی های روزانه به طور مستمر در نواحی پنجگانه جمع آوری و از صبح روز سه شنبه نیز سطل های زباله مکانیزه در چندین نوبت تخلیه خواهد شد.
شهردار منطقه به استقرار نمایندگان ارگان ها و مدیران شهری در ستاد مدیریت بحران منطقه اشاره کرد و گفت: به منظور انجام هماهنگی و مدیریت بهینه برای جلوگیری از بروز حوادث، سامانه فرماندهی حادثه ics عصر روز سه شنبه در پایگاه ویژه مدیریت بحران با حضور نمایندگان عمومی و تخصصی این پایگاه تشکیل می شود.
اخگر پور تصریح کرد: برای مدیریت هرچه بیشتر بحران و پیشگیری از آتش افروزی ها، اکیپ های انضباط شهری با کپسول های آتش نشانی در نقاط حساس از جمله بوستان بزرگ ولایت مستقر شده و پس از برگزاری مراسم چهارشنبه سوری عوامل خدمات شهری نسبت به پاکسازی کامل محیط، نظافت و رفت و روب اقدام خواهند کرد.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :چهارشنبه سوری ، حسین اخگرپور ، شهرداری منطقه 19
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰