کد خبر : 123052
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
-

ابوالفضل طباطبایی مجری باسابقه تلویزیون درگذشت

ابوالفضل طباطبایی مجری باسابقه تلویزیون درگذشت
ابوالفضل طباطبایی مجری باسابقه تلویزیون، صبح امروز بر اثر نارسایی کبد در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.

به گزارش سورپرس، ابوالفضل طباطبایی از مجریان و گویندگان باسابقه تلویزیون، صبح امروز بر اثر نارسایی کبد در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.

سید ابوالفضل طباطبایی، متولد ۱۳۴۰ در مشهد بود و سال‌ها به عنوان مجری و گوینده صدا و سیما فعالیت داشت.

اجرای برنامه «مقاومت تا پیروزی» در دوران جنگ تحمیلی، از جمله همکاری‌های شاخص آن مرحوم با سیما بود. وی همچنین در دهه ۶۰ و ۷۰ به عنوان مجری ثابت اعلام پخش برنامه‌های شبکه یک مهمان مخاطبان بود و ۳۵ سال سابقه حضور در تلویزیون داشت.

وی در چند سال اخیر علی رغم تحمل بیماری نارسایی کبد، از قاب برنامه «آوا نوا» شبکه آموزش با مخاطبان رسانه ملی همراه بود. مرحوم طباطبایی در شبکه‌های دو و پنج هم نریشن خوانی می‌کرد و مدتی هم به عنوان مجری در شبکه جام جم حضور داشت.

 

انتهای پیام/۱۱۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.