کد خبر : 33682
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
-

ابلاغ دستورالعمل محیط زیستی ایام سوگواری محرم به مناطق ۲۲ گانه

ابلاغ دستورالعمل محیط زیستی ایام سوگواری محرم به مناطق ۲۲ گانه
معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار با اشاره به اینکه عزاداری سیدالشهدا و اهل بیت(ع) امسال با شرایط ویژه ی اوج گرفتن ویروس کرونا همراه است از ابلاغ دستورالعمل محیط زیستی ایام سوگواری محرم به ادارت کل محیط زیست و توسعه پایدار مناطق 22 گانه خبر داد.

به گزارش سورپرس،  اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران؛ «عادل خزایی» با بیان اینکه اوج گرفتن دوباره ویروس کووید- ۱۹و افزایش تعداد مبتلایان به این ویروس شرایط سختی را به وجود آورده که در نتیجه آن بسیاری از آیینهای ملی و دینی هم موقتاً دچار تغییرات عمده شده است. عزاداران حضرت سیدالشهدا (ع) و اهل بیت (ع) امسال با شرایط ویژه و ناخواسته ای مواجه است که قطعاً مطلوب نبوده اما از آن گریزی نیست تصریح کرد : به همین منظور دستورالعمل محیط زیستی تدوین شده است .

وی ادامه داد: بر اساس این دستورالعمل، تهیه و پخش نذورات و بسته های معیشتی در مساجد، ادارات محیط زیست مناطق مکلف به توزیع کیسه های پارچه ای به منظور کاهش استفاده از کیسه های پلاستیکی جهت توزیع این بسته ها می باشند.
هم چنین استفاده از ظرفیت کانونها جهت شناسایی و آموزش افرادی که در محله ها هر ساله غذای نذری تهیه می‌کنند به منظور تشویق ادای نذری به شکل خام و توزیع آن میان افراد نیازمند و کم بضاعت مورد تاکید است.

به گفته‌ی خزایی در این راستا باید مخزنهای مخصوص زباله جهت جمع آوری ماسک و دستکشهای مستعمل تأمین و در مکانهای مناسب تعبیه گردد.

معاون راهبری و هماهنگی اظهار داشت: تشویق مساجد، تکایا، حسینیه ها و هیئتهایی که در فضای باز به عزاداری میپردازند، به استفاده از لامپها و پرژکتورهای SMDو LEDجهت کاهش مصرف انرژی، تاکید بر استفاده از ظروف یکبار مصرف، از انواع ظروف با پایه گیاهی یا کاغذی و هر اقدام محیط زیستی دیگری که تضادی با مصوبات ستاد ملی کرونا و پروتکلهای بهداشتی نداشته و موجب تجمع افراد نشود، از دیگر موارد این دستورالعمل بوده است.

خزایی در پایان یادآور شد: به هیات ها توصیه میشود به جای نذر غذای پخته ، نذورات خود را به روش های دیگری ادا کنند تا علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی از تجمع افراد جهت دریافت نذری هم جلوگیری شود .

انتهای پیام/۱۲۳

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.