جهانپور عنوان کرد؛
آمار کرونا به ۹۲۵۸۴ نفر رسید/ طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۱ نفر جان باختند

به گزارش سورپرس؛ کیانوش جهانپور، بعد از ظهر سه شنبه در ارتباط تصویری از محل ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، ضمن تقدیر از تلاش کادر درمانی و پرسنل درگیر کرونا در مراکز درمانی کشور، خواستار جدی گرفتن نکات مهم بهداشتی از سوی مردم شد.
وی با عنوان این مطلب که هر گونه کوتاهی در رفتارهای بهداشتی باعث خواهد شد به روزهای ابتدایی شیوع کرونا در کشور باز گردیم، گفت: مهمترین توصیه ما به مردم، این است که در خانه بمانند و از ترددهای غیر ضروری خودداری کنند.
جهانپور با اشاره به ۱۱۱۲ مورد جدید کرونا در کشور، گفت: آمار کرونا در کشور به ۹۲۵۸۴ رسیده است.
وی با عنوان این مطلب که ۶۰ درصد موارد اخیر ابتلاء به کرونا به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفته اند، افزود: تاکنون ۷۲۴۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور بهبود یافته اند.
جهانپور ادامه داد: ۲۹۸۳ نفر در وضعیت شدید و تحت مراقبتهای ویژه هستند.
سخنگوی وزارت بهداشت، گفت: تاکنون ۴۴۲۵۹۰ تست تشخیصی در ۱۲۶ آزمایشگاه مورد تأیید وزارت بهداشت انجام شده است.
و ی، تعداد ۷۱ فوتی در شبانه روز گذشته را مورد اشاره قرار داد و افزود: تعداد فوتیها در کشور به ۵۸۷۷ رسیده است.
انتهای پیام/ ۱۵۱
برچسب ها :کرونا ، وزارت بهداشت ، ویروس ، ویروس کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰