رییس جمهور اعلام کرد؛
دخالت خارجی، ثبات در منطقه را به چالش میکشد

گزارش گروه بین الملل سورپرس، رئیس جمهور در گفتگوی با همتای قزاقستانی خود با بیان اینکه سطح فعلی مناسبات و همکاریهای اقتصادی و تجاری ایران و قزاقستان متناسب با سطح روابط سیاسی دو کشور نیست، اظهار امیدواری کرد که گام بلندی در راستای ارتقای سطح تعاملات اقتصادی دو کشور برداشته شود.
سید ابراهیم رئیسی در این گفتگوی تلفنی با قاسم ژومارت توکایف، امنیت، ثبات و آرامش کشور دوست و برادر جمهوری قزاقستان را برای جمهوری اسلامی ایران با اهمیت توصیف کرد و گفت: از استقرار آرامش و ثبات در منطقه حمایت میکنیم.
رئیس جمهور با اشاره به دیدار اخیر خود با توکایف در حاشیه اجلاس شانگهای در تاجیکستان تصریح کرد: همانطور که در آن دیدار تاکید کردم، سطح فعلی مناسبات و همکاریهای اقتصادی و تجاری دو جانبه متناسب با سطح روابط سیاسی نیست و امیدوارم در سیامین سال برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشور بتوانیم گام بلندی در راستای ارتقای سطح تعاملات اقتصادی برداریم.
قاسم ژومارت توکایف رئیس جمهور قزاقستان نیز در این مکالمه تلفنی با تشکر از حمایت جمهوری اسلامی ایران از استقلال کشورهای منطقه، گفت: در ۳۰ سال سپری شده از برقراری روابط دیپلماتیک، دو کشور توانستهاند سطح مطلوبی از روابط نزدیک و دوستانه را با یکدیگر ایجاد کنند و یقین دارم که آینده روابط دوجانبه بسیار پرثمر و درخشان خواهد بود.
رئیس جمهور قزاقستان با بیان اینکه گسترش روزافزون روابط با ایران به ویژه در عرصه همکاریهای اقتصادی و تجاری برای وی بسیار بااهمیت است، اظهار امیدواری کرد که برگزاری نشست آتی کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی و نیز سفرهای دوجانبه بتواند جهشی بلند در روابط دو کشور ایجاد کند.
انتهای پیام/۱۱۱
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰