کد خبر : 17305
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
-

مردم به خاطر کرونا در خانه بمانند؛

این ویروس چموش همه جا هست

این ویروس چموش همه جا هست
صحبت های این روزهای مسئولان ارشد وزارت بهداشت و البته سایر مقامات اجرایی کشور، حول محور کرونا و توصیه به ماندن در خانه است.

به گزارش سورپرس؛ بیش از یک ماه است که زندگی ایرانی‌ها با چاشنی ویروس کرونا همراه شده است. ویروسی که گفته می‌شود با کسی شوخی ندارد و اگر از او فاصله نگیریم، حتماً ما را تهدید خواهد کرد.

ماجرای ویروس کرونا یا همان کووید ۱۹، این روزها بدجوری همه را گرفتار خودش کرده و به نظر می‌رسد بعد از اینکه موج این بیماری فروکش کرد و از بحران آن خارج شدیم، ناگفته‌های زیادی برای گفتن از این ویروس چموش خواهیم داشت.

اما آنچه در حال حاضر باید توجه داشت، رعایت بهداشت فردی و جمعی و دور م ماندن از این ویروس است.

علی رضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با ذکر این مطلب که تعداد زیادی از مسافران تهرانی یا در استان‌های مقصد آلوده خواهند شد و یا اینکه با دوره نهفتگی از تهران خارج می‌شوند، افزود: متأسفانه تعدادی از شهروندان تهرانی که به استان‌های خراسان رضوی، هرمزگان و یزد سفر کرده بودند به دلیل بروز علائم بیماری در بیمارستان‌های این سه استان بستری شدند.

وی ضمن هشدار نسبت به آلودگی که این قبیل مسافران با خود خواهند آورد، از وزیر بهداشت درخواست کرده است که سخت‌ترین تدابیر تنبیهی را برای برخورد با این قبیل افراد در نظر بگیرند. زیرا، عدم توجه این دسته از مردم به توصیه‌های بهداشتی، سلامت دیگران را نیز تهدید می‌کند.

گفته می‌شود هفته سوم فروردین اوج بازگشت مسافرانی است که احتمالاً یا آلوده‌تر از هنگامی هستند که از تهران خارج شده اند و یا اینکه در هنگام خارج شدن در دوران کمون بیماری بودند.

زالی با اشاره به موج بازگشت مسافران تهرانی، اظهار داشت: برای کنترل و غربالگری این مسافران در مبادی ورودی شهر برنامه‌هایی را با کمک و همراهی دولت و استانداری و…، تدارک دیده ایم اما واقعیت این است که این غربالگری به صورت تب سنجی حداقل اثربخشی را دارد. زیرا ممکن است فرد در هنگام غربالگری در دوره نهفتگی بیماری و بدون تب باشد. تا ۶۰ درصد بیماران تب مشاهده می‌شود و ممکن است در هنگام غربالگری تب نداشته باشند.

در همین حال، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، با گلایه از هموطنانی که توصیه‌های بهداشتی را جدی نمی‌گیرند، گفت: افزایش توان پزشکی و آمادگی وزارت بهداشت دلیل نمی‌شود که برخی از مردم توصیه‌های پزشکی را نادیده بگیرند.

وی با بیان اینکه در ورودی‌های شهرها فقط تب سنجی می‌شود، افزود: برخی افراد در ظاهر تب ندارند اما ممکن است ناقل ویروس کرونا باشند، مردم گول نداشتن تب را نخورند. در واقع، یک بار عبور بی اشکال از ایستگاه تب سنجی به معنی اطمینان کامل از سلامت افراد نیست. گاهی علائم ابتلاء به کرونا چند روز بعد، بروز می‌کند.

در روزهای پیش رو، باید منتظر بازگشت کسانی باشیم که بار سفر بسته بودند و حالا معلوم نیست که بدون کرونا باز گردند یا اینکه با خود سوغات کووید ۱۹ با خود به همراه بیاورند.

در عین حال، آن دسته از کسانی که هنوز در حال وو هوای رفتن به سفر هستند، باید بدانند که این ویروس چموش، با کسی شوخی و تعارف ندارد.

انتهای پیام/ ۱۵۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.