عامل قتل مسلحانه ۲ جوان در محمدیه دستگیر شد

وی افزود: با تشکیل تیمهای زبده از کارآگاهان پلیس آگاهی استان و مأموران انتظامی شهرستان البرز، پس از رصد اطلاعاتی و انجام اقدامات تخصصی در کمتر از ۲ هفته قاتل را شناسایی و زیر نظر گرفته و با هماهنگی مقام قضائی، طی عملیاتی ضربتی حین بازگشت به استان در حوالی شهر محمدیه دستگیر کردند.
بنا بر اعلام پایگاه اطلاعرسانی پلیس قزوین، سردار ابراهیمی با بیان اینکه متهم حین دستگیری با مأموران درگیر و اقدام به تیراندازی کرده است، عنوان کرد: متهم در تحقیقات بهعمل آمده انگیزه قتل را اختلاف و انتقامجویی شخصی مطرح کرد.
این مسئول همچنین با اشاره به دستگیری راکب موتور سیکلتی که قاتل را در این جنایت همراهی کرده بود، بیان کرد: متهمان به همراه یک قبضه سلاح جنگی بهکارگیری شده در این جنایت، پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :سردار ابراهیمی ، فرمانده انتظامی استان قزوین ، قتل ، محمدیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰