کد خبر : 47477
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
-

طرح «کوچه دوستی» در منطقه ۱۲ به اجرا درمی‌آید

طرح «کوچه دوستی» در منطقه ۱۲ به اجرا درمی‌آید

شهردار قلب طهران از اجرای طرح «کوچه دوستی» به منظور ایجاد شور زندگی و نشاط خانه در کوچه و محله‌های منطقه ۱۲ سخن گفت.

به گزارش سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: طرح «کوچه دوستی»، شور زندگی و نشاط خانه در کوچه و محله، پیشوازی برای نوروز ۱۴۰۰، با هدف ارتقای حس تعلق محله‌ای زنان، کودکان و خانواده با مشارکت اجتماعی این گروه هدف و از طریق خلاقت و هنر مشارکتی در محلات منتخب قلب طهران به اجرا گذاشته می‌شود.

سعادتی با تأکید بر اهمیت حفظ نشاط به‌ویژه در محلات کم‌برخوردار بیان کرد: خلق آثار هنری توسط زنان در محیط‌های شهری به عنوان ابزاری قدرتمند می‌تواند منجر به معنابخشی به فضا و ایجاد روابط قوی میان شهر، شهروند و محیط اجتماعی شود و ترویج هنر در کالبد شهر، ضمن ایجاد و توسعه زیبایی بصری برای شهروندان، زمینه ارتقای تعلق محله‌ای، تقویت هویت مکانی و دلبستگی به مکان برای شهروندان را به دنبال دارد.

وی افزود: چنانچه این هنر برگرفته از ذهن خلاق زنان هنرمند باشد، تأثیر دوچندان در تحقق عدالت اجتماعی و شعار «تهران شهری برای همه» خواهد داشت.

شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به این مطلب که این طرح به عنوان پیشوازی برای ورود به قرن جدید در نظر گرفته شده، گفت: بر این اساس این منطقه در آستانه انتقال به قرن جدید و استقبال از سال نو، طرح کوچه دوستی را به منظور هویت‌بخشى به کوچه‌هاى شهر تهران به مثابه ادامه حیاط خانه‌ها در محله و ارتقاى حس تعلق محله‌اى از طریق خلاقیت در هنر با مشارکت شهروندان خصوصاً زنان و کودکان، به عنوان یکى از پروژه‌هاى تهران ۱۴۰۰ در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام/۲۳۴

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.