کد خبر : 123661
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
-
جریمه متخلفین افزایش قیمت بلیت هواپیما

مدیرکل روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: هرگونه افزایش از سوی شرکت های هواپیمایی تخلف است و با متخلفین برخورد خواهد شد.
به گزارش سورپرس؛ میراکبر رضوی، مدیرکل روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص افزایش نرخ بلیت هواپیما گفت: سازمان هیچگونه ابلاغیهای برای افزایش قیمتها نداده است و هرگونه افزایش قیمت تخلف است و با متخلفین طبق قانون برخورد خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه شرکتها اعلام کرده اند افزایش قیمتی داده نشده و شرکتهای وابسته چنین کاری کرده اند و شرکتها تخلفی نکردند اما این در حال بررسی است.
مدیرکل روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان بیان کرد: از سال گذشته شرکتهای هواپیمایی درخواست افزایش قیمت بلیت را داده اند و درحال بررسی است اما تصمیم گیری نشده و هیچ ابلاغی در خصوص افزایشها داده نشده است و هر گونه تخلفی پیگیری خواهد شد.

منبع: مهر
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :سازمان هواپیمایی کشوری ، میراکبر رضوی ، نرخ بلیت هواپیما
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰