کد خبر : 136380
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲
-

شهردار منطقه ۳ اعلام کرد:

تکمیل ساخت سایه‌بان ۷۰۰ متری پایانه مرزی چذابه تا پایان مرداد ۱۴۰۲

تکمیل ساخت سایه‌بان ۷۰۰ متری پایانه مرزی چذابه تا پایان مرداد ۱۴۰۲
شهردار منطقه ۳ در جلسه شورای معاونین و مدیران شهرداری از تکمیل ساخت سایه بان ۷۰۰ متری و نصب آن در مرز چذابه تا پایان مرداد ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری سورپرس به نقل از روابط عمومی شهردار منطقه ۳، جوانی شهردار به ماموریت این منطقه از سوی شهردار محترم تهران جهت  خدمات رسانی به زائران امام حسین (ع) در مرز چذابه  اشاره کرد و اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده جهت برگزاری مراسم اربعین حسینی، انشاله تا پیش از آغاز سفر زائران محترم به کربلای معلی تمامی فعالیت‌های عمرانی و تمهیدات پیش بینی شده خدمات شهری من جمله جانمایی سرویس‌های بهداشتی پرتابل و ساخت سایه بان ۷۰۰ متری انجام خواهد شد.

در ادامه جلسه معاون مالی و اقتصاد شهری گزارش عملکرد درآمدی، معاون خدمات شهری و محیط زیست گزارش اقدامات صورت گرفته مراسم پیاده روی اربعین حسینی در مرز چذابه و الهی معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی گزارش کنترل پروژه را ارائه کردند.

تکمیل ساخت سایه بان ۷۰۰ متری پایانه مرزی چذابه تا پایان مرداد ۱۴۰۲

همچنین جلسه طی حکمی از سوی حمید جوانی شهردار منطقه ۳، فرزاد فرهادیان به عنوان سرپرست معاونت فنی و عمرانی معرفی و از زحمات مهدی وارسته معاون پیشین معاونت مذکور تقدیر شد.

لازم به توضیح است؛ حمید جوانی شهردار منطقه ۳ برای دومین سال متوالی مسئول قرارگاه مرزی چذابه در ستاد اربعین حسینی شهرداری تهران است.

 

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.