کد خبر : 151225
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
-

توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی میان خانواده‌های کم برخوردار منطقه ۱۹

توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی میان خانواده‌های کم برخوردار منطقه ۱۹
توزیع هزار بسته معیشتی و ۲۰۰ بن حمایتی در منطقه ۱۹ با اولویت خانواده‌های نیازمند و زنان سرپرست خانوار در راستای ترویج فرهنگ همدلی و حمایت از اقشار کم‌ برخوردار در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، میرمحمد مطهری مؤید معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۷۰ بسته معیشتی با همکاری خیرین محله و شهرداری منطقه در میان خانوارهای کم‌برخوردار توزیع شده که این تعداد تا پایان فروردین به حدود هزار بسته خواهد رسید.

وی افزود: طی هفته گذشته تعداد ۱۲۰ بسته معیشتی میان افراد کم‌برخوردار و در معرض آسیب توزیع شد و طی هفته آینده نیز ۱۳۰ بسته دیگر به دست زنان سرپرست خانوار خواهد رسید.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه همچنین با اشاره به اقدامات حمایتی دیگر افزود: در روز دوشنبه هفته جاری نیز ۲۰۰ بن خرید میان خانواده‌های نیازمند ثبت‌ شده در سامانه سمات توزیع شد تا بخشی از نیازهای ضروری آنان در آغاز سال نو تأمین شود.

توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی میان خانواده‌های کم برخوردار منطقه ۱۹

مطهری مؤید در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای سیاست‌های مدیریت شهری مبنی بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و گسترش عدالت اجتماعی صورت گرفته و با جدیت در طول سال ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.