بیکاران متاثر از کرونا در آمریکا به بیش از ۲۶ میلیون نفر رسید

هفته گذشته تعداد آمریکاییهایی که بیکار شده و درخواست حمایت از بیکاری خود را به ثبت رساندند ۴.۴ میلیون نفر افزایش یافت.
به گزارش سورپرس به نقل از سیانبیسی، هفته گذشته تعداد آمریکاییهایی که بیکار شده و درخواست حمایت از بیکاری خود را به ثبت رساندند با نرخ بیسابقه تاریخی افزایش یافت و تعداد کل بیکاران ۵ هفته گذشته را به ۲۶.۴ میلیون نفر رساند.
طبق دادههایی که عصر پنجشنبه منتشر شد در هفته گذشته ۴.۴ میلیون آمریکایی درخواست دریافت حقوق بیکاری از بیمه را به ثبت رساندهاند.
محدودیتهای وضع شده برای مقابله با ویروس کرونا اقتصاد آمریکا را فلج کرده است.
هرچند تعداد بیکاری در این هفته ۸۱۰ هزار نفر از هفته قبل کمتر شد اما تعداد بیکاران پنج هفته اخیر با کل تعداد مشاغل اضافه شده در آمریکا از بحران اقتصادی بزرگ تا کنون برابر شد.
اقتصاددانان شرکتکننده در نظرسنجی داوجونز پیشبینی کرده بودند این هفته ۴.۳ میلیون درخواست بیمه بیکاری در آمریکا به ثبت برسد.
برچسب ها :افزایش بیکاران ، امریکا ، بیکاری ، کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰