بوستانهای منطقه ۱۹ با تعویض ۵۰ پایه برج نوری روشن تر شد

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس، تورج فرهادی شهردار منطقه ۱۹ تهران با اشاره به درخواست های مردمی مبنی برارتقای روشنایی در برخی بوستان و تفرجگاه ها بیان کرد: همکاران اداره فضای سبز با گشت زنی مستمر در شب، بوستان ها و معابر نیازمند تأمین روشنایی بیشتر و نقاط حساس را شناسایی و احصاء کردند.
وی ادامه داد: در همین راستا ۵۰ پایه برج نوری با قدرت ۷۰ وات و با لامپ های SMD در بوستان های الجواد، فرهنگیان، شقایق، باران، نرگس، مرجان، شادی و نسترن تعمیر و تعویض شد.
همچنین روشنایی میدان های شقایق، بهمنیار، بهشت، لچکی و رمپ و لوپ های پل شکوفه، شهید کاظمی، شقایق، خیابان میثاق جنوبی نیز ارتقاء یافت.
فرهادی با اشاره به تأمین و افزایش روشنایی ۲۰ بوستان و ۱۰ معبر و میدان خاطر نشان کرد: تعویض لامپ های پر مصرف و جایگزینی آن با لامپ کم مصرف به منظور جلوگیری از اتصال کابل ها،کاهش مصرف برق، صرفه جویی در انرژی و تامین روشنایی است .
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :۵۰ پایه برج نوری ، بوستان ، شهرداری منطقه 19
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰