کد خبر : 108183
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
-

انتقاد عضو شورای شهر از ابهامات لایحه جدید ماده ۱۰۰

انتقاد عضو شورای شهر از ابهامات لایحه جدید ماده ۱۰۰
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران از ابهامات متعدد در لایحه جدید ماده ۱۰۰ خبر داد.
به گزارش سورپرس، مهدی عباسی ضمن محکوم کردن فیلم توهین آمیز به ساحت امام رضا(ع)،  گفت: جای سوال است که ما چقدر برای امام رضا در عرصه هنر کار کردیم و حالا این کم کاری‌ها، خود را نشان داده است.

وی در ادامه با بیان اینکه در پی وقوع حوادث اخیر و ریزش ساختمان متروپل نباید در بحث طراحی‌ها دچار افراط شویم، گفت: ما در اجرای طرح و برنامه‌های ساختمان سازی مشکل نداریم. باید تمرکز و نظارت خود را در حوزه اجرا بالا ببریم.

وی افزود: در سال ۹۹ صورت جلسه‌ای فیمابین نظام مهندسی و شهرداری در هفت بند منعقد شد که اگر این تفاهم‌نامه اجرایی می‌شد بسیاری از مشکلات در مورد سرعت صدور پروانه و نظارت رفع می‌شد.

عباسی در مورد اصلاح قانون ماده ۱۰۰ نیز گفت: لایحه جدید ماده ۱۰۰ هم موافق و هم مخالفین جدی دارد و بهتر است در جلسات کارشناسی با این ابهامات و شبهه‌هایی که وجود دارد بررسی کنیم و از نظر نخبگان در تهران بهره‌مند شویم.

بنابراین گزارش، سروری نایب رئیس شورای شهر تهران نیز در واکنش به این تذکر گفت: از شما می‌خواهم که ابهامات را مکتوب کنید تا برای مجلس ارسال کنیم.

انتقاد عضو شورای شهر از ابهامات لایحه جدید ماده ۱۰۰

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.