کد خبر : 136802
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴
-

مدیر عامل شرکت امداد خودرو سایپا اعلام کرد:

افزایش صددرصدی ناوگان امدادرسان برای زائران اربعین حسینی (ع)

افزایش صددرصدی ناوگان امدادرسان برای زائران اربعین حسینی (ع)
مدیر عامل شرکت امداد خودرو سایپا اعلام کرد: طرح خدمات و امداد زائران اربعین حسینی(ع) این گروه خودرو سازی از 6 شهریور آغاز و تا 17 شهریور ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه اقتصادی سورپرس به نقل از روابط عمومی شرکت امداد خودرو سایپا، دکتر پارسا معین افزود: در طول اجرای این طرح، ناوگان امدادی شرکت امداد خودرو سایپا مشتمل بر پایگاه های شبانه‌روزی، پایگاه های درون شهری، واحدهای امدادی روزانه و شبانه و خودروسوار در مسیر استانهای تهران، مرکزی، همدان ، لرستان، ایلام، کرمانشاه و خوزستان به منظور ارائه خدمات امدادی به زائران عزیز و سایر هموطنان حضور خواهند داشت.
وی با اشاره به همکاری سایر ارگان ها، تصریح کرد: بر اساس رایزنی های صورت گرفته درجهت هر چه بهتر برگزار شدن این طرح، گروه خودروسازی سایپا به منظور هم افزایی با استانداری ها و فرمانداری های هم مرز با کشور عراق، ستاد عتبات عالیات، پلیس راهور و تمامی ارگانها و سازمان های مربوطه همکاری نزدیکی خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت امدادخودروسایپا خاطر نشان کرد: در طرح اربعین حسینی سال ۱۴۰۲ گروه خودروسازی سایپا، شرکت امداد خودرو سایپا با افزایش صددرصدی ناوگان امدادی نسبت به سنوات قبل خود، آماده خدمات رسانی به تمامی خودروهای تولیدی گروه سایپا در مسیرهای منتهی به مرزهای خروجی جنوب و جنوب غربی کشور به صورت رایگان می باشد.
لازم به ذکر است خدمات امدادی در این مرزها به صورت رایگان به تمامی خودروهای عازم نقاط مرزی ارائه می شود و در صورت ارائه خدمت، تنها هزینه قطعات یدکی اخذ خواهد شد و زائران در صورت نیاز به خدمات امدادی در مسیر های منتهی به مرز می توانند با شماره ۰۹۶۵۵۰ تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/۳۳۳

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.