کد خبر : 65140
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
-

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری تاکید کرد:

اجرای طرح‌های مقابله با تحریم‌ها در اولویت کاری سال ۱۴۰۰

اجرای طرح‌های مقابله با تحریم‌ها در اولویت کاری سال ۱۴۰۰
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: حمایت از حوزه دیجیتال و ایده های نوآورانه و اجرای طرح‌ها برای مقابله با تحریم‌ها در اولویت کاری این معاونت در سال ۱۴۰۰ است.

به گزارش سورپرس، سورنا ستاری روز یکشنبه در مراسم رونمایی و افتتاح مراکز نوآوری در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران که با حضور رییس دانشگاه تهران و رییس پارک علم و فناوری این دانشگاه برگزار شد درمورد اولویت های کاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ افزود: به دلیل این که همچنان تحریم ها علیه ایران وجود دارد اجرای طرح ها برای مقابله با تحریم ها در اولویت کاری این معاونت است و طرح هایی که از سال گذشته در راستای رفع تحریم ها در حال انجام است تلاش می شود تا پایان دولت تدبیر و امید به نتیجه برسند.

وی ادامه داد: همچنین در سال جدید طرح های کلان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که تا رسیدن به تجاری سازی فاصله کمی دارند پیگیری می شوند تا پایان دولت به مرحله اجرا برسند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین گفت: پروژه مترو ملی، برقی سازی حمل و نقل و آموزش از اولویت های معاونت در سال جاری است، امسال به طور خاص روی آموزش تمرکز داریم و تمام پلتفرم های آموزش و ایده های جدید برای تحول آموزش که در کشور ارایه می شوند مورد حمایت قرار می گیرند.

ستاری با بیان این که از اولویت های این معاونت حمایت در حوزه دیجیتال است، خاطرنشان کرد: همانند سال های گذشته طرح های نوآوری و فناوری پیگیری می شوند.

وی بودجه امسال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را با اهتمام دولت و مجلس مناسب توصیف کرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین درمورد افتتاح ۲ مرکز نوآوری و یک طرح فناورانه در دانشکده ها و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: اتفاقات خوبی در زمینه نوآوری در این دانشگاه رخ داده است.

ستاری به اجرای پروژه شهر دانش توسط دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: ایجاد شهر دانش با استفاده از ظرفیت دانشگاه تهران در مرکز شهر تهران  یکی از این اقدامات است که به صورت جدی مورد پیگیری قرار گرفت و معاونت علمی ریاست جمهوری نیز با تمام قدرت از این پروژه حمایت کرد.

وی با یادآوری این که تعداد شرکت های دانش بنیان در این دانشگاه رو به افزایش است، اظهارداشت: امروز در برنامه بازدید از دانشکده های تهران تلاش شد که این روند جهش قابل توجهی داشته باشد.

به گزارش ایرنا، ۲ مرکز نوآوری و یک طرح فناورانه در دانشکده ها و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران امروز با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح و رونمایی شد.

ستاری همچنین در بازدید از دانشکده ها و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در جریان گزارش نواحی نوآوری، شبکه فناوری و مراکز نوآوری این پارک قرار گرفت. وی همچنین از نمایشگاه محصولات فناورانه این مرکز بازدید کرد.

 

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

omidasadi دوشنبه , ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۷

با سلام ، یکی از اشکالات اساسی ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال ۱۳۹۲ تا کنون :
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !

در این خصوص یکی از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده‌است :
کارشناس محترم با سلام، اینجانب بشخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می‌باشد ندارم. بر فرض مثال اداره ثبت پرونده متقاضی را در مجموع به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع طبق قانون توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ میلیون تومان. در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده‌های قبلی اعلام کرده‌اند داور متخصص ندارند!. اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می‌خورد؟، دوم اینکه اگر متقاضیان بخواهند ۳۰ اظهارنامه با این روند ثبت کنند یه چیزی حدود ۹۰۰ میلیون باید هزینه کنند (بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده‌است ؟)، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت (قوه مجریه) این هزینه را می‌تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند (به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش دارد ؟)، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟. در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه‌های خود اختراع ثبت می‌کنند برخی با دارایی‌های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می‌کنند مثل اعضا هیئت علمی، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه‌ها متصل هستند، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می‌دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن‌ها برگشت می‌دهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید. یعنی این وسط فقط پول جابجا می‌شود و کسی ضرر نمی‌کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه‌های خود اختراع انجام می‌دهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن‌ها هم سرمایه خود را از دست داده‌اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می‌باشد. چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه که ابزار تولید را در اختیار دارد منحل خواهد شد و کاپیتالیسم رخ خواهد داد و …
https://ipm.ssaa.ir/ENQ/List

omidasadi دوشنبه , ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۷

تا آنجاکه ما میدانیم در سایر کشورها اقتصاد دانش بنیان یعنی مثلا شرکت سونی اریکسون میاد با دوتا دانشگاه صحبت میکنه یا خودش یک دانشگاه و مرکز اموزش تاسیس میکنه بعد بیانه صادر میکنه که هرکسی بتونه فاند یا پذیرش دانشگاه مارو بگیره در همین کمپانی سونی اریکسون مشغول کار میشه این چنین کشوری میتونه ادعا کنه که اقتصاد دانش بنیان داره . نه اینکه در ایران شما با کنکور وارد دانشگاه بشید بعد طی فرایندی یک مدرک بگیرید و دنابل کار بگردید بعد اخرش در یک حیطه دیگه مشغول کار شوید این اسمش اقتصاد دانش بنیان نیست . برای اقتصاد دانش بنیان داشتن نیاز به سیاست گذاری است که مقدمه آن همین وزارت علوم می باشد . صنعت باید دانشگاه ایجاد کنه چون شرکت نیاز به متخصص داره نه اینکه دانشگاه شرکت تاسیس کنه ! دانشگاه که نیازی به تولید نداره . متاسفانه در سال ۹۲ در مبحث ثبت اختراعات که این قوانین تصویب شده یا نمایندگان ان زمان هیئت علمی بودند یا با دانشگاه ها رابطه مستقیم داشتند چون از نظر مبانی اسلام خود اختراع یک دارایی است و نه یک فعالیت علمی !